• 14
    mariano-nagatomo yerine emre taşdemir - linnes - ömer bayram - şener özbayraklı 4'lüsünden bir 2'li tercih edebiliriz. arena'da favori olduğumuz bir lig maçında denenebilir. benim tercihim emre taşdemir - şener özbayraklı ikilisini tercih etmek olurdu. emre bence nagatomo'dan daha verimli hücumda. daha dinamik olduğunu da düşünüyorum. şans verilse başarılı olabilecek bir çocuk o potansiyeli bence var. şener ise mariano ile tamamen zıt bir oyuncu. çok bindirir, git-gel yapar ama teknik olarak mariano'nun gerisinde. mariano için fizik olarak kötü olduğunda teknik ya oyun kurabiliyor diyorduk. şimdi diyemiyoruz çünkü çok kötü durumda.

    hareketlilik, sürekli hareket halinde olmak futbolda çok önemli. yaşlı ama teknik futbolcular ile bunu başaramıyorsunuz maalesef. bence yapmamız gereken bu temposu düşük işi bilen futbolcularımız ile (babel-nzonzi-feghouli-falcao) tempolu futbolcuları bir arada kullanmamız. emre mor ilk 11'de düşünülmeli. genç ve isteyen bir oyuncu. muazzam bir dripling özelliği var ama doğru yerde topla buluşmayı, pas alıp doğru pas vermesini öğrenmesi gerek. belhanda zaten olayı topsuz oyun olan marke edilmesi zor olan hareketli bir futbolcu. hoca ilk kendisinin adını yazıyordur tahtaya.

    tek korkum 2015-2016'da yaşadığımız podolski-sneijder -selçuk-bilal derken hareketsiz, sürekli topu ayağına isteyen bir takım olup hücumda bireysel kabiliyetlere kalmamız. bu duruma gelmemek için de hareket etmek şart.

    edit: hoca hazır görmüyor belli ki fakat gençlerimize de çok ihtiyaç var. avrupa artık bunu yapıyor. biz falcao peşinde koşuyoruz ama ajax koşmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın