resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16341
    hollandalı eski futbolcumuz. kendisine denilenleri görünce şaşırıyorum. tüm galatasaray tarihinde bir elin parmağını geçmeyecek kadar klas oyuncu oynamışta vesaire. bunu diyen arkadaşın sanırım 2010 yılından itibaren takımı takip ettiğini varsayıyorum.

    her ne kadar şimdi ki durumundan hiç hazetmesem de türk futbol tarihinin en iyi santrforlarından biri olan hakan bu kulüpte oynadı, bu kulüpte kendine kariyer yarattı, otuzlu yaşlarında inter gibi bir kulüpte italya gördü. real madrid, barcelona gibi kulüplerde esmiş, 94 dünya kupasında sarı saçlarıyla belki de dünya kupası tarihinin en güzel gollerinden birini atmış hagi gibi bir efsane oynadi bu kulüpte. yabancılardan podolski, drogba, kewell, jardel, lincoln, belhanda, baros, feghouli, adrien ilie, felipe melo, frank de boer (her ne kadar berbat oynamıs olsa dahi kariyeri tartisilmaz), yerlilerden metin oktay, ümit davala, okan buruk, emre belözoğlu gibi bir çırpıda sayabildiğim bir sürü sporcu oynadı bu kulübün tarihinde. nasıl bir elin parmağını geçmeyecek kadarmış?

    evet sneijder iyi bir futbolcuydu, bize de mükemmel bir katkı verdi fakat doğru zamanda yollar ayrıldı. daha da uzatmayalım, eski bir futbolcumuz üzerinden ne galatasaray tarihine, ne de galatasaray'da aktif futbol yasamını sürdüren birine laf edilmemesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın