resim
Jakup Jimmy Durmaz
Takım:Gençlerbirliği
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:İsveç
  • 286
    asla ama asla galatasaray’ın ilk onbir futbolcusu olamaz. benim görmediğim ne görülüyor bu adamda anlamıyorum. yaşlı ve öne çıkan tek bir özelliği yok. sadece kulübede yer tutar ve son otuz dakikada rakipler yorulup bittikten sonra biraz etkili olabilir. bunun dışında etkisiz elemandır jimmy durmaz.

    emre mor ve feghouli varken jimmy durmaz’ı düşünmek akıllara zarardır. bunu yazarken yüreğim sızlıyor çünkü bir galatasaray futbolcusu hakkında kötü entry girmek istemiyorum ama üçüncü dünya ülkelerine has takıntılarımızdan dolayı bazen çaresiz kalıyorum.

    eğer başarılı olmak istiyorsak, feghouli’yi on numaraya çekip emre mor’u sağ kanada monte etmek zorundayız. başarı derken avrupadan bahsediyorum türkiye liginden değil. türkiye’de başarılı olmanız için sadece az hata yapmanız yetiyor.

    adem, jimmy ve donk avrupa’da bize katkı veremez. seri’nin hemen merkez ortaya çekilmesi ve bakayoko tipi bir ön libero almamız gerekiyor.

    en büyük hastalığımız olan, yavaş top çevirme, kilit pas atamama, ileri oynayamama, garanti olsun diye sürekli geriye ve yana oynamaktan bir an önce kurtulmamız lazım. bugün fiorentina’nın oynadığı futbolu sezon boyunca takıma izletmemiz gerekir. nasıl çabuk oynanır, dar alanda nasıl paslaşılır, dikine paslar nasıl atılır, defansın arkasına nasıl kaçılır ve nasıl top atılır adeta ders verdiler. kaybettiğimiz maçın hiç olmazsa sezon boyunca karını görelim.

    tekrar ediyorum bu maçın video kaydı her antreman ve maç öncesi takıma izletilmeli.

    (bkz: 11 ağustos 2019 fiorentina galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın