resim
Gökhan Ünal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 67
    defansa ve olası orta sahaya transfer çalışmaları için linderoth'un da gitmesi ihtimaline karşılık 2 yabancı kontenjanı açılacak bilindiği gibi. işte gökhan ünal da bu ihtimaller ışığında sercan yıldırım'la düşünülen transferlerden biri.

    elbetteki benim fikrim daha genç olan sercan yıldırım'dan yana, lakin gökhan ünal'ı da hafife almamak lazım. yaşı 27, ve en azından 3 yıl galatasaray formasını rahat rahat taşır. artı direkt 11 oyuncusu diye alınmıyor kendisi, alternatif takısı yükleniyor. ki bu iyi bir şey onun adına. en azından trabzonspor'da yaşadığı baskıyı galatasaray'da yaşamamış olur.

    şimdi konuşulan paralara ve takasta adı geçen adamlara bakalım. shabani nonda verilebilir mi? hakan balta verilebilir mi? aydın yılmaz verilebilir mi? bir defa hakan balta kesinkes verilemez, aydın yılmaz da tapusuyla değil de kiralık olarak verilebilir. rijkaard'ın yaklaşımlarının bu yönde olduğunu biliyoruz. şimdi kritik soru nonda! nonda'yı galatasaray verimli kullandı mı? bana göre evet. niye evet, çünkü adamın ciddi bir sakatlığı var. bu hep böyleydi, ama şampiyonluk yaşattı, keza bu yıl iyi işler yaptı baros varken vs. ama kendisi başka takımda oynamak ister mi bilemiyorum, artı eğer kendisi verilecekse trabzonspor'a üstüne 2 milyon gibi uçuk rakamlar verilmemeli. şu da var ben isterim ki nonda hep bizde kalsın, ama artık yaşı belli bir yere gelmiş ve sakatlık riski sürekli devam halinde olan bir oyunucu kulübe pahada ağır kalır. keza linderoth, keza emre güngör vs. bu adamlara karşılığını alamadan para vermek kulüp yöneticilerinin canını hayli sıkıyordur bana kalırsa.

    galatasaray adam gibi revizyona girmeli ve takımı yenilemelidir ufak ufak. fit oyuncularla yola devam etmelidir. gökhan ünal iyi bir alternatiftir. bu yılki kötü performansını bir şans olarak algılayıp kulanmak gerekir ve ucuza bir şekilde takıma monte edilmelidir. ama isterim ki sercan olsun, tabii bu transfer piyasasının bol sıfırlı dünyasında biraz zor gibi duruyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın