• 110
    doğum günü bombasıdır. aldım, elimde patladı. kutlamak lazım gerek. kaldı ki lazım ile gerek aynı cümlede kullanılır mı hiç?
    bomba gibi bir yazardır. saatli bomba değildir. ne zaman patlayacağı meçhuldur. ama işine gelirse iyi patlar eğlendirir. işine gelmezse fena patlar dillendirir. bu arada bir şey söliiim, bu muhterem insanın imitasyonu mevcuttur. yalın diye kızların tapıştıkları bir herif var. o herif, yearn yazarımızın imitasyonudur. ikinci bir kopyasıdır. sözlüğe zaman ayıramayacağı günler geldiği zaman devreye sokulacak ilk kişidir. bizim yearn'cüümüz en bitanesidir. en harbisi, en oturaklısı. baba gibi adamdır. yaşlar bir bir devrilirken baba olmasını istediğimdir. fazla gecikmesin boy boy cocukları, ama daha da önemlisi hayırlı evlatları olsundur. futbol kariyerine bursa iskenderüzerisıcakpidespor'da başlayan bu sevgili yazarımız, gün geçtikce adaptasyon sorunu yaşamış ve kendisine bir yol çizmiştir. çizdiği o yolda çıkmaz sokağa girince cebinden kalem çıkartıp bir yol daha çizmiştir. ahan da bu yol, kestirme yoldur. işte öyle bir adamdır bu insan. ne zaman bir sona gelse çıkartır cebinden kalemi, en kestirme yolu çizer akabinde. bulur, buluşturur bir şekilde.

    pes oynamayı bilip, bilmiyorum diyenlerdendir. şüphesiz ki, kalifye jurnal bunu yemeyenlerdendir.

    çok uzattığımdır. sevgiler ve saygılar ile nice güzel senelere, galatasaray'ım ile birlikte bol kupalı, başarılı yıllar görmesini istediğimdir.
    tabii ki unutmadan, sevdikleriyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın