resim
Victor Mugubi Wanyama
Takım:Montréal
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.84
Uyruk:Kenya
  • 109
    yanlış bilmiyorsam 1.5 yıl içinde 3 defa dizinden sakatlandı. bu yüzden sıkıntı yaşayabileceğimiz doğru. yalnız tottenham'ın satmak istemeyip kiralamak istemesi biraz umutlandırıyor beni. kronik ve çok ciddi bir sorun olsa direkt satıp kakalamaya uğraşırlardı bence. kiralayıp durumuna bakmak istediklerini düşünürsek %50 civarı sağlam olma ihtimali olduğunu söyleyebiliriz sanırım.

    kendi fikrimce ismi geçenler arasında alabileceğimiz en iyi defansif merkez orta saha net olarak bakayoko. eğer bakayoko olmayacaksa da wanyama riskinin kiralık olarak alınmasını mantıklı buluyorum. çünkü dizinden sorun yaşamazsa lig tarihimizin en iyi defansif orta sahalarından biri olacağı bariz. ha olur da sakatlıktan dolayı kendisinden faydalanamazsak da en azından devre arasına kadar donk'la idare edebileceğimize inanıyorum. çünkü wanyama'yı kiralarsak falcao'nun da bonservisi olmayacağından veya düşük olacağından diagne satışı sonrası elimizde bu sezon harcayabileceğimiz para duruyor olacak.

    dün erol bedir mensah için galatasaray ve fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı. bana göre mensah ndiaye'nin bile gerisinde. ayrıca mensah orta sahamızın top kapma sorununu çözmez. ofansif orta sahaya daha yakın ve en büyük meziyeti orta sahada adam eksiltip topu ileri taşımak olan bir oyuncu. ndiaye'nin gerisinde olması dışında bir de geldiği takdirde seri'yi iyice geriye hapsetmek zorunda kalacağız.

    bu yüzden mensah geleceğine eğer sağlık kontrolünden sorunsuz çıkarsa her türlü wanyama'nın riskinin alınması taraftarıyım. aynı şekilde son 3 yılın 2'sinde kenarda beklemiş ve 3 ay sonra 30 olacak düşüşteki schneiderlin'dense de wanyama'yı seçerim sanırım.

    iyi durumdaki wanyama'yla şampiyonlar liginde görece daha düşük zorlukta gruba denk gelirsek gruptan çıkma ihtimalimiz çok artar. bakayoko'yla kesin artar. ama bahsi geçen diğer oyuncularla bu ihtimalin artacağını çok düşünmüyorum. ligde donk'la bile şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olduğumuzu düşündüğüm için wanyama sakatlanırsa biteriz diye düşünmüyorum.

    https://twitter.com/...446359524745217?s=20
    buraya göre en çok rekabet ettiğimiz takım wolves tamamen jorge mendes'in takımı. hani şu falcao'nun menajeri olan. eğer geçen sene d'avila'yla olduğu gibi bu aralar onunla "aramız iyiyse" wanyama'nın da bize gelmesine izin verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın