resim
Mohamed Elneny
Takım:Arsenal
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.79
Uyruk:Mısır
  • 75
    muslera'nın yetersiz, luyindama'nın servet çetin, belhanda'nın çöp, feghouli'nin beceriksiz, elmander'in işe yaramaz, marcao'nun gereksiz pahalı ve isimsiz, falcao'nun aşırı yaşlı, onyekuru'nun beyinsiz kabul edildiği güzide sözlüğümüzde kendisinin mehmet topal olması, en azından maldonado ya da josico olmamasından iyidir...

    oyuncu kalitesini konuşmayacağım, çünkü bir anlamı yok. biz burada ne dersek diyelim, bu sözlükteki bazı yazarlar kadar anlayamayız oyıncudan da futboldan da. defalarca izlediğim bir oyuncudur, gerek arsenalde gerek milli takımda. sadece şunu söyleyeyim, en komiğime giden sert oyuncu olmadığı söylemi. neyse, bu sezon arsenal taraftarının kendisinin gönderilmesinde göbek attığını söyleyenler, bir önceki sezonda da takımda bir iki isimle beraber eleştirilmeyen nadir oyunculardan, "en azından işini yapıyor" denilen oyunculardan olduğunu bilmiyorlar.

    bir de çok pozitif bir isimdir, öyle soğuk, asık suratlı bir adam değil. bunu en çok da arsenal youtube kanalında yayınlanan videolarda görebilirsiniz. artık lütfen şu sözlükte adamların uyrukları üzerinden eleştiri yapılmasın, lütfen. gelmesini istediğim futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın