• 332
    4 ağustos 2019 tarihli transfer raporu programında ender alkan ile birlikte yorumcu olarak konuk olan amigo.

    suç bu adamda değil aslında. bu kişiyi tv'ye çıkarıp yorumcu diye para verenlerde.

    programın konsepti "transfer". konu galatasaray'ın transfer haberlerine gelince bu şahıs başlıyor hakemler bilmem ne. neymiş galatasaray'lılar panikteymiş çünkü mhk değişmiş artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış. geçen sezon* maçlar teker teker izlense "gerçekler" görülürmüş. hani forsor ve b12 eksikliği olan insanlar unutabilir doğaldır. insanları salak yerine koyup sanki hep lehimize hatalar oldu ve aleyhimize olmadı gibi konuşuyor. o değil de sözüm ona bahsi geçen o 2 maç sezonun en temiz maçlarındandı. beşiktaşın o haftalarda ofsaytlarla attıkları golleri kimse konuşmaz bir de. ya da başakaşehir'in sezon boyu kırmızı kart bile görmemesini!

    bu adam insanları net bir şekilde kışkırtıyor. 6222 midir nedir bu bir tek biz buralardan bir şeyler yazdığımızda bize uygulanıyor sanırım.

    kışkırtılan taraftar bu adamı düzgün bir şekilde sokakta protesto etse hepsini içeri alırlar ama bu adam hala tv'lere çıkmakta.

    garibim ender alkan, emre bol fb seviciliği yapıp ve galatasaray düşmanlığını gösterirken araya girip transfer konuşmaya çalışıyor. falcao'dan bahsetmeye çalışıyor ama programın moderatörü istihbarat şefi! hiç transfere geçiş yapmıyor. galatasaray'ın transfer bölümünde ali koç falan konuşuldu transfer konuşulamadı.

    bu istihbarat şefi şimdi dedi ki "fenerbahçeliler kızıyor fenerbahçeyi hiç konuşmadınız diye" dedi. bir gülme geldi bana.*

    buradan bu adam için düşündüklerimi burada yazsam ömür boyu cezasını ödeyemem. bu adam tersine hala para kazanıyor.

    ekleme:
    bir de hikmet karaman mevzusu var. arkadaş sen kimsin de bir teknik direktörü arayıp şahsen hesap soruyorsun? bu gücü nereden alıyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın