resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 964
    emre'ye 8m euro, seri'ye de 18m euro satış opsiyonunun konulmasının luyindama ve marcao ile ilgili olduğunu düşünüyorum. bu durum, takımın büyük bir akıl tarafından yönetildiği ve hiç bir şeyin kısa vadeli düşünülmediğini gösteriyor. yoksa bu satış opsiyonları sadece bir hayal ve hiç manası olmayan bir hareket.

    scout ekibinin şimdiden bu ikili benzeri belki daha da fark yaratacak tipte oyuncuların peşinde olduğuna inancım tam. sadece bu düşünceden emin olmak bile çok doğru yolda olduğumuzun göstergesi, artık takımda yeri dolmayacak bir oyuncunun olduğunu asla düşünmüyorum. belli bir standarta sahip olmak her şeyden önemli bence.

    luyindama için ise geldiği günden beri diyecek tek bir olumsuz düşüncem dahi yok, yıllardır sorun yaşadığımız stoper bölgesi için ve geçmişteki topçularımıza baktığımızda eleştiri getirmem ayıp olur. van gobbel'den daha güçlü bir stopere sahip olacağımızı hiç düşünmüyordum, o zaman ki bakış açım yaşım sebebiyle çok daha farklı olsa da bu adam bu maçtada yere düşmedi diye kendi kendime istatistik tutardım.

    uzun yıllar bizimle kalması dileğim ama gitsede yerine yenilerinin geleceğine de inancım tam. teşekkürler emre utkucan, iyi ki varsın fatih hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın