• 3934
    transfer konusunda gizli kapaklı o kadar enteresan şeyler yapıyorlar ki komik duruma düştüklerinin farkında bile değiller.

    hadi vedat'ı geç, hasan kartal denen fenerbahçe yalakası tepki gelmeyeceğini bilse bedava bile verirdi fenere vedat'ı ama gary rodrigues ve deniz türüç transferlerinde resmen kamuoyuna yalan söylüyorlar satılık kalemleri aracılığıyla.

    dün herkes aynı anda 3.5 milyon euro'ya transfer edildi haberini geçti ve ortalık yıkıldı deniz gibi sözleşmesi biten adama bu para verilir mi diye. sonra birden ne oldu; yönetim yalakalarından hep bir ağızdan, aynı anda "2 milyon euro, 2 milyon euro çok şeyapmayın" demeye başladılar. hahahahahahaha. kayseri cephesinden de "ne 2 milyon euro'su" sözleri geliyor.

    aynı şekilde gary rodrigues'in de bedavaya, maaşının yarısını da kendi kulübü karşılayacak şekilde geldiğini aynı kalemler yazmıştı. daha sonra arap kulübünden birisi "2,5+2,5 toplam 5 milyon euro kiralama bedeli ve maaşının tamamını ödeyecekler" dedi yalanlayamadılar bile, salağa yattılar.

    max kruse gibi para için burayı tercih ettiği apaçık belli olan birisine de imza parası ne kadar verdiklerini söylemediler bile.

    taraftarı sms atmaya devam etsin. aziz yıldırım'dan daha beter şekilde batırıyor kulübü ali koç ve ekibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın