resim
Deniz Türüç
Takım:Başakşehir
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 453
    kadromuza katmadığımıza sevindiğim futbolcu. daha doğrusu mevcut şartlarda transfer etmediğimize memnun olduğum futbolcu.

    bir tercih yaptık ve emre mor’u transfer ettik. yarısından daha az maaşa ve deniz’in bonservisine kıyasla çok daha uygun bir kiralama ücretine. tutmazsa opsiyon kullanma gönder. lakin tutarsa olacakları hayal etmek sınırları zorluyor. bir şekilde yedeklersin sağ önü. deniz bize emre akbabadan fazlasını vadetmiyordu.

    fenerin işine yarayacaktır muhtemelen. ama bir noktaya kadar. forvetle olan uyumuna bakar. vedat olursa uçta, iyi işler çıkarabilirler. neden stoper almak yerine hala bunlarla uğraşıyorlar o da ayrı mevzu tabi.

    yerli futbolcu hamleleri , eğer çok istisna bir fırsattan bahsetmiyorsak , bence artık alt yapımızdan sağlanmalı. dünya kadar paralar ödenmemeli rotasyon futbolcularına.

    yeri gelmişken genelde eleştirdiğimiz yönetimin de hakkını vermek lazım bu tercihte. gerçi ipler hocanın elinde o ne derse o oluyordur ama bu bir ekip işi ve icraatte mevcut yönetim var. haklarını verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın