resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1352
    2001-2002 sezonunda sakatlık yaşamasa şampiyonlar ligi 2. tur grup maçlarında çok farklı olabilirdi her şey. yaratıcı oyuncu kıtlığı yaşadığımız o kadroya ilaç gibi gelmişti. ancak yıl ortasında aniden ciddi bir sakatlık geçirmesiyle neredeyse sezonu kapatmıştı ve şampiyonlar ligi'ndeki kaderimizi de doğrudan etkilemişti bu durum.

    sami yen'deki lazio maçında yaptığı asistle psv maçındaki oyunuyla nantes deplasmanındaki golüyle hafızalarda güzel bir yer edinmiştir. beşiktaş'ın bayrak adamı gibi görünse de bizde oynadığı iki sezonda da kulüple ortak bir frekansı yakalayabilmişti. kendisine tek ayar olduğum hareket, son hafta yozgat maçında, maç bitimine yakın oyuncular yedek kulübesinde sevinirken arif erdem'in kendisini de sevince ortak olması için yaptığı davete verdiği tepkiydi. yine de verdiği hizmetler için teşekkürler.

    ortalama bir futbolcunun çok üzerinde zekaya sahip olduğu zaten bir gerçek. bunun üzerine ozan tufan, gökhan töre gibi sorunlu elemanlardan fayda sağlayabilmesi de ekstra bir kazanç. ancak en büyük sorunu, oyunculuğunda olduğu gibi teknik direktörlük kariyerinde de belli bir kulüpte istikrar sağlayamamasıdır. beklentileri, yapmak istedikleri neler bilemiyorum. ama belli bir planlama dahilinde hareket etmezse bir üst seviyeye çıkması zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın