• 390
    orta saha ve forvet transferlerine odaklanıp ihtiyacımız yok gibi düşünüyoruz ama rakiplerle makası iyice açmak için bence tabanca gibi bir sol beke ihtiyacımız var.

    nagatomo ömer bayram ve emre taşdemir 3 oyuncumuz var orada ve linnes’i de ekleyince nicel olarak bir sorunumuz yok. öncelik nagatomo’da olacaktır. beklentinin çok üstünde performans verdi nago inter günlerine göre. savunmada güven veriyor hücuma çıkınca da tedirgin edici hareketleri yok.

    zaten mariano, linnes ve nagatomo’dan birine tatmin edici bir teklif gelse bence zaten elden çıkarırdık. yabancı ve yaşlı kontejyanını doldurdukları için. yoksa iyi niyetli ve fayda sağlayan oyuncular.

    linnes zaten sağ sol bek esneklik halinde hatta nagatomo da çift ayak olduğu için aynı durumda. mariano’yu herkes çok küçümsüyor halbuki en kalifiye bekimiz o ama arkasında linnes ve şener var yokluğu o kadar koymaz gibi.

    herşey imkan doğrultusunda beklerimize resmi bir teklif yok iken farazi konuşmayayım ama üç yabancı bekimizinden birini eksiltip oraya genç hücumcu sol ayaklı bir sol bek ekleyebilirsek kadromuz ışıldar. emre mor, seri ve olası falcao transferleri kadar hanemize artı ekleriz ve kadromuz daha dengeli olur.

    bize cuk oturacak önerilerimden biri (bkz: pedro rebocho) 1995 doğumlu benfica alt yapısı çıkışlı, portekizli sol bek. guingamp’ta oynuyor ve mevcut takımı küme düştü. transfer dönemi kapanmadan ayrılır gibi. marsiya ve real sociedad en ciddi adaylar. geçen sezon 12 asist yaptı. çok kuvvetli yere sağlam basıyor, ortaları caner erkin gibi, savunmada da savaşçı ve pozisyon bilgisi var. portekizli olup sol stoperimiz marcao ile aynı dili konuşacak olması hatta fransa’da iki sezon geçirmesiyle hem portekizce hem fransızca takımımızdaki ağırlıklı iki dili konuşacak olması, 3 4 maçını 90 dakika izlemiş biri olarak inanılmaz verim alıp, çift hanelere satarız diye düşünüyorum. piyasa değeri 6 milyon euro. rakamın aşağısına teklifler geliyor, küme düşmüş guingamp herhangi bir takıma ikna olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın