resim
Khalid Boulahrouz
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:AZ Alkmaar
Yaş:42
Uyruk:Hollanda
  • 16
    transferi konuşulan futbolculardan. sezon başından beri "çabuk stopeeeeer, çabuk stoopeer; atletik, tek hamleli olmayan stopeer..." diye inliyorum arkadaş yahu. bugün bi gazetede, stoper transferi için ayrılabilen bütçenin hepi topu 2.5 milyon yövro olduğunu okudum; ihtiyaç duyulan stopere para yetmediği için böyle "servet çetin'in yabancı versiyonu" ujfalusi, boulahrouz gibi adamlara yöneliniyorsa, bırakın seneye yapılsın stoper transferi. yapılmış olmak için yapılmasın. bu sezon başarı gelmeyiversin n'apalım...

    hayır alırsın bunu, s.çar-sıvar; seneye göndermezsin de...

    edit: elim değmişken anti - parantez, bi hususa daha değineyim. ujfalusi ve boulahrouz'dan aynı entry'de kelam edince dayanamadım; efenim bunlar kendi jenerasyonları için çok enteresan adamlar. bu 10 yıl önceki stoperlerde(yani şu an 30'larında olan ya da 30'lara yakalaşan, sona yaklaşan; bunların jenerasyon...), pas yapabilen stoper; teknik, çabuk stoper olurdu. top ayağındayken paniklemesi gerekmediği için, öyle hücum presle falan hata yaptırılamayacak, teknik adamlar oldukları için; hazırlık pasları bunlar sayesinde kısa sürer, ataklar bunlar sayesinde bilinçi başlardı.

    şimdi ujfalusi ve boulahrouz katttttt'iyen bu kategoride değil; orası malum. ama pas yapabiliyor olmaları hakikaten enteresan. az buçuk ön libero da oynayabiliyorlar diye biliyorum, o açıdan geliştirmiş olabilirler. 2000'den beri sahneye çıkmaya başlayan genç savunmacılardan hiç bahsetme, özellikle stoper hususunda millet çağ atladı. sırf boyu 1.80'in üstünde diye alt yapıdaki oyuncuyu stopere çekmekten vazgeçmenin meyvesini yiyor avrupa.

    fakat eninde sonunda: sayın yönetim, haldun'cum; bir meira'yı daha kaldıramaz bu gönül, etmeyin eylemeyin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın