• 1435
    31 temmuz 2019 real madrid fenerbahçe maçında beklenenin aksine çok fark atamayacağını düşündüğüm ispanyol devidir. avrupa büyükleri arasından sempati duyduğum takım kendileri olduğundan bir durum tespiti yapmak istedim.
    kale: courtois ve navas gayet iyi seçenekler, bence gayet temiz bir rotasyon. kendilerinin problemi formsuzluk.
    bekler: artık marcelo ve dani carvajal’i sezonda rahatça dinlendirebilmeleri gerekiyor. zidane gençlerle oynamayi sevdiğindan yedekleri idare eder diyebiliyorum, ama bir eşik atlamaları gerektiği de bir gerçek.
    stoperler: ramos artık kariyerinin son maçlarını oynarken yanında varane olmasi hep kendilerinin avantajı oldu. buradaki asıl sorun altyapı torpillisi nacho’nun hep rotasyonda kalması. eder militao sağ bek orjinli de olsa en azından pasör bi defans oynayabilen bir oyuncu olup iyi bir yedek olacaktır. ancak bence nacho yerine 1 tane daha kalıplı sert bir stopere ihtiyaçları var.
    orta saha: casemiro’nun can damarı olduğu bu bölgede modriç ve kroos’tan birisi ile artık vedalaşmaları gerekiyor. diğer rotasyona giren oyunculardan kale alabileceğim pek isim yok açıkçası. dinamik bir oyuncu daha almazlarsa bu sene işleri çok zor.
    kanat ve kanat forvetler: hazard, rodrygo ve asensio aslında gayet iyi futbolcular, ancak real hep bir süperstar arar. bale ile de vedalaşacaklarını düşünürsek sağ tarafa bir yıldız kategorisinde futbolcuya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. işin kötüsü mbappe dışında oraya uygun bir futbolcu yok. vinicius’un ise sevilla tarzı bir takımda tecrübe kazanması gerektiğini düşünüyorum.
    forvetler: luka jovic ve benzema seçenekleri gayet iyi gibi gözükse de şahsi fikrim lewandowski veya icardi alınsaydı benzema ile vedalaşılıp güç kaybı yaşamadan yeni bir yüz transfer olabilecekti.
    uzun lafın kısası, real kadrosu doygun, yenilenmeye ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın