Hazırlık Maçı
6 - 1
  • 224
    keyiflendirmiş maçtır. eskiden eğlenceli olmazdı hatta bazen üzülürdüm de türk takımlarının avrupada maç kaybetmesine. son zamanlarda, ne denli çürümüş camialar olduklarını görünce benim için büyük bir keyfe dönüştü bu tarz karşılaşmalar. bu maç da onlardan biriydi.

    ersun bir şeyler deniyor, ileride basalım alan daraltalım tempolu oynayalım derdinde anladığım kadarıyla ama karşındaki takım dünyanın en iyi top yapan takımlarından biri. kalecisi bile her an pas oyununun içinde. sen harala hürele prese girişirsen adamlar 3 topta kalene inerler. önde basmak dile kolay ama blokları yakınlaştıramaz, düzgün pozisyon alamazsan madara olursun. yine de geçen seneye göre çok daha kompakt bir izlenim verdi bana fener. içerde bol gollü maçları olur bu sene. çok atarlar ama çok yeme riskleri de bu defans hattıyla ve orta saha düzeniyle bir hayli fazla.

    bu oyunda moral motivasyon özellikle büyük takımlar için çok belirleyici. mental direnci artırmak için emreyi aldılar. derleyip toplayabilirler mi emin değilim. bugün dirarın yaptıklarını görünce ersunun takım üzerinde ne kadar etkisi olduğunu da gördük. emrenin antrenör gibi kenardan müdahale edişleri vs. real maçı da hezimet olursa çanlar çalmaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın