• 10
    desteklenmesi gereken kampanyadır. daha önce koç holding bünyesinde kısa süre çalışmış biri olarak, bir adet bisküvi almayarak çırptığınız kanadın, bir kaç kilometre ileride bir fırtınaya dönüşeceğinden emin olabilirsiniz. genel olarak bu boykotun koç holdinge bir zarar vermeyeceği gibi bir düşünce var. sizi temin ederim bu kesinlikle yanlış bir düşünce. holdingler her şirketini ve hatta her birimini ayrı ayrı değerlendirir. yani bu kampanya koç holdingin kazancında milyonda 1 bir daralmaya neden olacakken, tek bir şirketinde bu oran %5 lere kadar gelebilir ki bu da o şirket içinde yönetim kadrosundan tutun da organizasyon şemasının bile değişmesine neden olabilir. bu yüzden hiçbir şey düşünmeden hiçbir hesap kitap yapmadan boykota katılın.

    piyasa koşulları ortadayken, tamamen şirket yöneticilerinden (!) birinin gafı yüzünden yaşanacak bu daralma şirket içinde mutlak bir huzursuzluk yaratacaktır.

    fenerbahçe taraftarı koç holding gibi bir yapıyı bakkal dükkanı ile kıyasladığı için "yapsanız ne olur yea, koskoca holding" gibi argümanlarla dalga geçebilir. biz onları zaten artık böyle seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın