resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 717
    (bkz: 28 temmuz 2019 bordeaux galatasaray maçı) sonunda kendisi hakkındaki görüşlerimi negatiften durağana çevirmiş durumdayım.

    öncelikle adam 1 dakika durmadı, ya da ben durduğunu görmedim. sürekli hareketliydi. düştü kalktı, çalım yedi, tekrar çalım yedi tekrar düştü ama hiç bırakmadı. müthiş bir dayanıklılık ve mücadele örneği gösterdi. doğrusu hiç beklemiyordum . kimse de beklemiyordu sanırım ama çok olumlu şeyler vaadeden bir performans sergiledi. üzerine asist yaptı hücum anlamında çok iyi koşular yaptı. açıkçası bir ara sahada okan buruk’u görür gibi oldum.

    umalım da tek maçlık performans olmasın. devam ettirirse müthiş bir orta saha rotasyon oyuncusu kazanmış olacağız hiç yoktan.

    onun bu çıkışı hocanın da nasıl bir oyun oynamak istediğine dair sinyaller veriyor. yüksek pres ve dayanıklılık gerektiren bu oyunda ömerin özelliklerinin bu anlayışla örtüştüğünü görüp onu merkeze çekmesi, bir hazırlık maçı ki aslında geçen maçın sonlarında girip koşuyu yapıp golü de atmış, bir sinyal çakmıştı, ve değişen kariyere ilk adım olacak bir performans bekli de.
    hayat gerçekten sürprizlerle dolu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın