resim
Deniz Türüç
Takım:Başakşehir
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 389
    bana bu sezon sağ kanatta feghouli oynayacak, sistemi taktiği ona göre kurguladık, feghouli'yi yedeklemek için oyun tarzı ona benzeyen, tekniği yüksek bir türk sağ kanat bul deseler deniz türüç'ü getiririm, feghouli olmadığı maçlarda kafam rahat olur. deniz türüç'ün ortaları muhteşem, zaten santrfora iyi bir adam alırız diye düşünüyorum, solunda da babel oynayacak, hücum varyasyonlarına tehlikeli bir opsiyon eklemiş oluruz. deniz türüç, özellikle kapanan takımlara karşı tekniği ve oyun zekası kıt pırpır kanat oyuncularıyla hücumda zorluk çektiğimiz maçların adamı olur. feghouli'den daha az koştuğunu ya da defansa daha az destek verdiğini de düşünmüyorum.

    deniz türüç'ün benim gözümde futbolcu olarak değeri emre akbaba'yla denk, emre'ye 4m€ bonservis, 1.75m€ maaş verirken onu almayalım da altyapıdaki çocuklar oynasın demedik, emre akbaba süper ligde olan alanyaspor'dan geldiği için önyargıyla yaklaşmadık, uefa bize ya forvet alacaksın ya da yedek kanat oyuncusu demediği için geçen sene ''takımda daha forvet yokken neden emre akbaba'yı alıyoruz'' diye saçmalamadık, bence tüm talihsizliklere rağmen emre akbaba'yı kadroya katmamız doğru karardı, deniz türüç transferini de aynı şekilde destekliyorum.

    kulübün her sene en az yüz milyon euro geliri var, bu para futbolculara bonservis ve maaş olarak harcanacak, rekabet olduğu için rakiplerimiz de en az bizim kadar harcıyor, kurallara göre takımın yarısı türk olmalı, başarılı olmak için iyi türk oyuncular almak şart, iyi türk oyuncuları getirmek için de kazandığımız o parayı harcayacağız, üstelik başarılı oldukça daha çok para kazanacağız. bunu anlamanın zor olduğunu sanmıyorum nedense iyi bir futbolcu almaya çalıştığımızda, bir de futbolcunun ismi türk ise, galatasaray spor kulübü değil de asgari ücretle geçinmeye çalışan aileymişiz gibi karşı çıkılıyor. kulübün geliri iyi futbolcuya harcansın ki taraftar olarak takımımızın iyi futbol oynadığını, başarılı olduğunu görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın