• 5
    avrupa basketbolunun şekil şutörlerinden, bence underrated kalan (ispanya'da hakkı veriliyordu, eğri oturup doğru laklaklamak lazım) tarz tipli iyi skorer, idi. kendisi şu an 38'inde ve basketbol hayatını ülkesi kanada'nın ulusal basketbol ligi takımlarından biri olan st. john's edge'de sürdürüyor; hem genel menajer hem de oyuncu. tam ismi de carl "jerome" english bu arada.

    ariel mcdonald ve carlton myers sonrası idol figür olarak benimsediğim adamlardan biriydi bu abimiz. zamanında efes pilsen'deyken çılgın atan drew nicholas'la birlikte şut mekanizması konusunda yol göstermişti. özelliği, havaya girdiği zaman durdurulamamasıydı. skipper bologna'da oynadığı dönem marco belinelli de böyleydi mesela, god mode açıyordu nımıssız.

    ünal aysal'ın göreve gelişi ve galatasaray erkek basketbol takımının başına oktay mahmuti'nin getirilişiyle birlikte bize geleceği dillendirilmişti, heyecanlanmıştım. jaka lakovic'le beraber dahil olacaklardı ekibe sözde lakin olmadı tabii, sevilla'ya gitti. :(

    allen iverson'la birlikte görmeye alıştığımız uzun kolluğu sağ kolundan eksik etmeye bu janti skorer abimiz tam olarak şöyle bir adam: https://youtu.be/jONui98zhvg (58 sayıyla kanada rekoru da kırmış, klas)

    sen tarih yaz, ben seni yazayım carl! :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın