aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 1413
    harry kewell şu sıralar kulübümüzde oynayan en değerli oyunculardan biri. 2 senede kendisini öyle sevdim, öyle sevdik ki baş tacımız oldu. aldığı paralar gani gani helal olsun. fakat birşey geldi aklıma paylaşmadan edemeyeceğim.

    tabi ki galatasaray - fenerbahçe gibi bir rekabet olmasa da leeds ile takımımız arasında bir anlaşmazlık yaşanmıştı vakti zamanında. ingilizlerin iki taraftarı vefat etti, onların sahasında dünyanın olayına şahit olduk, zorlu zamanlar geçti vs vs. o sıralar şuan gönlümüzün en güzel yerinde duran kewell takımın, ülkesinin hatta ingilterenin en değerli genç yeteneklerinden biriydi. hatta hırsına kurban olup kırmızı kart görmüştü maçta.

    merak ettiğim leedsli taraftarların şuan için kewell hakkında düşündükleri. acaba kewell onlar için bir çubuklu tosun olmuş mudur? takımının en ateşli, en yetenekli oyuncusu idi kewell. kewell'ın "kewell" olduğu zamanları en iyi bilen bu taraftar acaba şu sıralar ne düşünüyor. başta dediğim gibi dönemlik bir husumet olduğu için pek büyültülecek bir olay değil ama içlerinden geçen nedir acaba? sonuçta taraftarlarını kaybettiler ve nefret duyuyorlardı. hatırlarsınız bir arkadaş fotoğraf paylaşmıştı. leeds taraftarını kızdırmak için rakip taraftar galatasaray forması giyiyor falan. hala devam ediyor demekki bu olay.

    bu kesinlikle kewell için takımını sattı, emreden farkı yok aslında. kişiliği bozuk onun allaaaah saldırın ulan yazısı değildir. keza minnettarım kendisine bizimle beraber olduğu için. ama diğer tarafı da düşünmüyor değil insan. eminim sizlerinden aklına gelmiştir.

    düşünmemiz gereken diğer husus ise emrenin üzerine çoooooooooook mu gittiğimiz? oha ne dedim lan ben? yoksa fenerbahçeli miyim? taşlanmak üzereyim galiba. of butonu sağ altta. saygılar. yaşasın daddy cool!!!

    bir de tanım patlatayım: uzun yıllar takımda kalmasını dilediğim, yeteneği ve kişiliği ile takımın en gözde futbolcusudur. yakın zamanda kulüp tarihinin silinmez bir ismi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın