• 2
    14 mayıs 2016 tarihinde yapılan beşiktaş mali kongresinde konuşma yapan şahıs.

    https://www.youtube.com/watch?v=8H6kYiWVYno

    şahane bir analiz ve kendi sözleri ile fikret ormanı eleştirdikten sonra hem fikret orman'ın hem yönetici metin albayrakın aleni küfürlerine maruz kalmış ve daha sonra başkan tarafından fiziksel müdahalede bulunulmuştur. skandal bununla bitmemiş kendisine hiç bir gerekçe sunulmadan kulüp üyeliğinden ihraç edilmiştir.

    şimdi gelelim konunun bizi ilgilendiren kısmına. bu durum camiamızda gerçekleşse ve galatasaray başkanı bir üyeyi tokatlasa tüm ülke çalkalanırdı. oysa ismail tugay güzel ile ilgili ekşi sözlükte yazılan sadece 5 entry mevcut. olayın üzerinden 2 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hiç gündem olmamış ve resmen bir şekilde olay kapatılmış.

    fikret orman'lar, aziz yıldırım'lar hatta daha ileri giderek söylüyorum ki ali koç'lar atanamamış erdoğanlardır, gücü ellerine geçirdikleri andan itibaren bunu bir diktatörlüğe çevirirler.

    işte bizi diğer camialardan ayıran en önemli fark burada ortaya çıkar. kupa, başarı yahut zaferler değil. çok köklü, sağlam temelleri olan bir camia kültürümüz ve entelektüel birikimimiz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın