resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 896
    öncelikle emin olun herkesin görüşüne saygı duyuyorum. ancak burada en katılmadığım entryler mitroğlu ile ilgili olanlar.

    arkadaşlar futbol her şeyden önce rakibe karşı oynanıyor. fiziksel mücadele içeren bir oyun. sahada kambur bir duruşla, 50 yaşındaymış gibi bir vücut diliyle herhangi bir yeteneğin başarılı olacağına inanmıyorum. yahu mitro futbolcusun sen, insan biraz atik olur, rakibe korku salar. tamam gidip 1.90 stoperlerle omuz omuza gir demiyorum ama sahada sıkı bir duruşun olsun, yanına yaklaşan ben bunu yerim demesin.

    metin tekin’in bir lafı vardı kimisi futbolu bırakır, kimini de futbol bırakır diye. bence futbol mitroğlu’nu bırakmış. evet teknik, klas bir oyuncu ama bu pek bir şey ifade etmez. inanıyorum ki hagi bugün sahaya insin, topla daire çizerek bir iki çalım atar. mitroğlu’nun durumu abartmıyorum bugün bundan pek farklı değil.

    üstelik mitro sık pozisyona giren bir futbolcu da değil.fiziksel olarak da dipler de. neye sabrededeğiz neye göre umut besleniyor anlamıyorum. form geçici klas kalıcı üzerinden yürüyorsak, drogba falan gelsin tekrar. 2.6 milyon euro maaşa değinmiyorum bile.

    malesef yollarımızı ayırmamız gereken futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın