• 191
    ciddi derecede başarısız içerikler oluşturduğunu düşündüğüm, takımımıza yakışmayan youtube kanalı.

    az önce futbol a takımımızın 22 temmuz akşam antremanı isimli videoya denk geldim. şahsi fikrimce oldukça antipatik bir muhabir tarafından (ki anlayamadığım bir şekilde tüm içeriklerde de kendisi var, sanırım tek bir muhabirle çalışıyoruz) 'takımımız şuan karşıdan karşıya geçti.' 'youtube kanalımız için böyle içerikler yapıyoruz daha da yapacağız' 'evet sayın seyirciler donk şuan burnuna dokundu'(!) gibi cümleler eşliğinde, oyuncuların sadece sokakta yürüdükleri görüntüleri içeren boş bir video olmuş.

    yahu bu iş bu kadar zor değil, sürüyle örneği var. en basitinden geçen gün denk geldiğim tottenham youtube kanalının pochettino'nun başrolünde olduğu video oldukça basit ve sempatikti. kezabarcelona youtube kanalıda aynı şekilde oldukça renkli içerik oluşturan kanallardan. hatta geçenlerde frenkie de jong'un içinde trabzonspor'dan örnek verdiği bir soru-cevap videosu yüklediler, keza bu da oldukça renkli bir konseptti.

    bu gidişle futbolcuları tanımamızın tek imkanı ryan babel'in youtube kanalı olacak.

    --- alıntı ---

    futbol a takımımızın 22 temmuz akşam antremanı:
    https://www.youtube.com/watch?v=Eh3l0FOqf08
    pochettino'nun 'baby' videosu(içeriği tottenham youtube kanalı değil uefa oluşturmuş, bunu düzelteyim): https://www.youtube.com/watch?v=mXm7s3M_rY0
    barcelona'nın frankie de jong videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=aKUD2aTJTiE

    --- alıntı ---

    edit: imla
    edit1: ingilizce. biz kendimize dünya kulübü diyorsak, global marka değerimize yatırım yapıyorsak; bir zahmet ingilizce içerik de üretmeliyiz. barcelona frankie de jong'a ispanyolca dublaj yapıp konuşturmuyor mesela. bir grup sporcunun antreman noktasına yürüyüşünü kanter içinde çekip 'futbolcularımız karşıdan karşıya geçti' diye sunmaktan daha olumlu olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın