resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3506
    pek yaptığım iş değildir ama tam yeridir; en ofsayt girilerimden ikisine konu fetöcü.

    (bkz: #1526743)
    (bkz: #1993350)

    fetö, bizim için 25 yıl önce de fetöydü. fettoştu. bunların peşinden gidenler eskiden sadece aptal ve zavallıydı bizim için. bunlarla iş tutanlarla bizim gibi her zaman karşılarında durmuş insanları karşılaştırmaya kalkmadan bence yirmi defa düşünmek lazım.

    ben yazdıklarımın, hem futbol alanında hem de siyasi anlamında arkasındayım. 20 yıl önce de aynı şeyleri düşünüyordum; 50 yıl sonra da aynı şeyleri düşüneceğim. çünkü somut gerçekleri baz almak gibi bir alışkanlığım var. tavsiye ederim. ne kadar az duygusal yaklaşırsanız konulara, o kadar gerçekçi sonuçlara ulaşırsınız.

    siyasi anlamda yukarıda yazdıklarımı ilk yazdığımda “yüzlerine tükür” gibi müthiş argümanlarla savunulmuştu. bir tanesi “yurt dışında tanınıyor” ile savunmuştu. sonradan o savunanın da ne bok olduğu çıktı ortaya.

    şu anda ben geçmişte söylediklerimi bir seviye ileri taşıyayım; üzerimize yerleşmiş “fetöcü takım” yaftasının en önemli müsebbibi olarak, verdiği katkıların çok üzerinde zarar vermiştir.

    bir sümüklü ajan müsveddesinin peşinden gidecek kadar akılsız ve kendisine bulunduğu yeri sağlayan bu cumhuriyetin değerlerine böylesine düşman olabilecek kadar kansız olması sebebiyle, galatasaray’ın üzerine, en ufak zerre kadar bile haketmediği o sıfatlar ne yazık ki yapışmıştır.

    bu vesileyle, oynadığı topun da, attığı gollerin de, “müzede bir çorabım bile yok”unun da, apar topar defolup gittiği inter’inin de, ağlak ağlak geri dönüşünün de allah binbir türlü belasını versin.

    ha bir de gezi zamanında ingiltere’de polis olaylara müdahele ederken birilerinin başı mı ne kanamıştı da hani şey demişti bu; “ya işte her yerde oluyor böyle şeyler ehehehe” falan demişti. umarım bu ülkede, haklarını yedikleri ve hayatlarını çaldıkları koskoca nesillerin yaşadıklarını yaşamadan ölmezler.

    sıkıyorsa gelsin de hadi yüzümüze tükürsün.
    biz burdayız. başımıza neler neler geldi ama ne varlığımızı borçlu olduğumuz bu cumhuriyetin değerlerine ne de o değerlerden fışkırmış, o değerlerin sembolü olmuş sevdamız olan bu renklere ve kültürüne ihanet edip bok parçalarının peşinden gittik.

    temennilerim hem kendisi hem de “hizmetkarı” olduğu saçma sapan kültürün bu ülkede darbe yapmasına bir şekilde ön ayak olmuş tüm hainler içindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın