• 390
    söylenenlere göre, 2 yıllık, yeniden anlaşmaya vardığımız oyuncu. açıkçası göksenin yerine daha potansiyelli, daha fazla katkı alabileceğimiz ya da daha fazla ihtiyacımız olan tarzda bir oyunu ile anlaşılabilirdi. piyasada da boşta yerliler vardı. fakat biz kararımızı göksenin'in kalmasından yana kullandık.

    bu beni taraftarın geneli gibi sinirlendirmedi. sonuçta altyapımızdan çıkan, elinden geldiğince mücadele eden bir oyuncu. teknik ekip de kalmasından yana görüş bildirdiyse benim için sorun yok.

    beni sinirlendiren iki şey var; göksenin'in yanlış kullanılması ve göksenin'in kendini geliştirememesi.

    2018-2019 sezonunda, hücumda göksenin'in sırtı dönük oynamasını istedik. de bunu niye yaptık anlamadım. tamam pozisyonuna göre kalıplı ama sırtı dönük oynayamıyor bu adam. 2 maçta anlarsın bunu ama biz bütün sezon denedik bunu.

    göksenin pozisyon olarak şutör guard gibi gözükse de, ne guard gibi top sürer, ne de şutördür. biz ise bazen göksenin'in dribblingi üzerinden oynamaya çalıştık.

    göksenin'den verim almak istiyorsan ya hızlı hücumda koşturacaksın, ya da boş kalırsa şut atmasını isteyeceksin ki onları da yüzdeli sokamıyor. belki bir de perdeleme yapmasını isteyebilirsin.

    göksenin'e kızıyorum çünkü hem altyapımızdan çıktığı için hem de ona karşı birkaç maç yaptığım için kendisinin daha iyi olmasını istiyorum. 16-17 yaşındayken çok iyi şut atan adam şuan şut atamıyor. savunması iyi derken artık rakiplerin kolay çözdüğü bir savunmaya döndü. tercihleri hatalı. skor yönü çok zayıf. yaşı da artık genç değil. bir şeyler değişmeli oyununda. ömer onan'a benzetiyorum stil olarak. umarım göksenin de onun gibi sonradan kendini geliştirir hücumda ve bizdeki son şansını da umarım iyi değerlendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın