resim
Ferdi Elmas
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 53
    yanlis hatirlamiyorsam ilk geldigi sezon kendisiyle roportaj yapilmis, ve “stilim robben’e benziyor” demisti.

    bu tarz “tarzimi x (buraya dunyaca unlu bir futbolcu adi yazilacak)e benzetiyorum, beni y’ye benzetirler” gibi konusan futbolcudan uzak duracaksin.

    zamaninda murat erdogan da galatasaray dergisine “veron* bana benziyor” diye bir roportaj vermisti. murat erdogan’in galatasaray kariyeri veron’un fiyasko manchester united kariyerinden bile kat ve kat kotu gitmis, ama daha sonra oynadigi anadolu takimlarinda (konyaspor, ankaragucu vs.) takimin oyun kuruculugunu yapmisti.

    keza umut bulut’un (kendimi drogba’nin hircinligina benzetiyorum) beyani hala hafizalarda. ironik olarak drogba ve umut bulut 2013 ve 2014 yillarinda beraber oynamislardi. umut o siralar fena da oynamiyordu, ki dususu 2014 yilinda basladi.

    uyari geldi: tabi yasin’in kendisini ronaldo’ya benzetmesi unutulur mu? ama o daha yeni, yukarida bahsettiklerim biraz daha gecmisten.

    uyari 2: mehmet batdal’da zamaninda kendisini ibrahimovic’e benzetmis. bu adamlara kulupteki ascilar ispanak, brokoli yerine cannabis pisirmisler ben onu anladim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın