• 5
    pahalılık görecedir, yani bir şeyin pahalı olmasını referans aldığın başka bir şey belirler. örneğin, et döner tavuk dönere göre pahalıdır. formalar pahalıdır, ama neye göre? uluslararası markaların üretip sattığı benzer spor ürünlerine (tişört vs.) göre mi kıyaslamak gerekir? nike türkiye sayfasına kısa bir bakışla görebileceğiniz gibi, bu kıyasla pahalı değildir (hatta ucuzdur). peki ulusal markalara kıyasla mı pahalı? lescon'un fiyatlandırması da aşağı yukarı aynı. gs storedaki diğer ürünlerle de kıyaslayabiliriz. bu durumda da basit penye bir tişörtün 50-60 lira olduğu yerde formanın 250 olması garip değildir.
    ayrıca formalar sadece kumaş parçası değildir, hem takımın markasını hem de üretici firmanın markasını yansıtır. ucuz forma satmak dolaylı olarak bu markaları da ucuzlatır. maliyetler, tüketici değeri vs gibi konulara hiç değinmiyorum.
    dolayısıyla bizim pahalı algımız tamamen satın alma gücümüzün her gün zayıflamasıyla ilgili. yurt içinde a firması da üretse aynı fiyatlara satar emin olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın