resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 196
    hakkındaki beklentilerin korkutucu olduğu futbolcu. sneijder gibi paslar ve şutlar atacak, ndiaye gibi ciğersiz şekilde koşacak ve fernando gibi top kesip defans yapacak beklentisi var taraftarda. dünya üzerindeki hiçbir futbolcunun yapamayacağı gibi elbette kendisi de bu beklentiyi karşılayamayacak.

    seri tam bir box-to-box orta sahadır. topu kovalamaktan çok topla oynamayı tercih eder. kısa boyu en büyük dezavantajıdır. böyle bütün rakip savunmayı etkisiz bırakacak delici paslar atmasa da ayağı iyidir. bence bizim için en kritik özelliği rakip ceza sahasına girmeyi sevmesidir. umarım kendisini defanstan top alıp, sağa sola atacak bir rolle kısıtlamayız. zira seri, temposuz ve durağan oyunda donk'tan bile daha etkisiz bir hale gelebilir hücum anlamında. hareketli ve dikine bir oyunda çok etkili olabilir. kendisine bir 6 numara gibi sahada sürekli adam kovalatacaksak hem paramıza ve sabrımıza, hem de oyuncuya yazık.

    ndiaye gibi ciğersiz bir oyuncu değil. her zenci oyuncuyu aynı zannetmekten vazgeçmeliyiz. zira biz ndiaye'den sadece rakibi rahatsız etmesini bekliyorduk. ancak seri'den fazlasını beklemeliyiz. çünkü bu yeteneklere sahip kendisi. "koş oğlum seri, bas oğlum seri" diye kendisini kısıtlamamamız lazım. zaten sahada eli belinde bekleyen bir oyuncu değildir. ama kendisine yuları boşanmış at gibi adam kovalatmak kendisinden alacağımız olası faydayı yarı yarıya düşürecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın