resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 141
    daha önce izlemediğim fakat onca övgüye rağmen kafamda soru işaretleri yaratan oyuncu. ilk olarak geçen sene donk - belhanda - ndiaye - fernando orta saha rotasyonu boy olarak gayet yeterliydi, hatta çoğu ciddi maçta donk - fernando oynadığımız düşünüldüğünde orta sahada hava toplarını karşılayabiliyorduk. şimdi tamamen kağıt üzerinde baktığımız zaman seri'nin boyu 168 ve zıplama özelliğinin de iyi olmadığı söylenmekte. yani nagatomo da aşağı yukarı seri kadar uzun olmasına rağmen ilgiç zıplama tekniği ve hava toplarındaki yer tutuşu sayesinde rakibe bariz bir üstünlük kurdurmuyor. seri'nin yanına da cuellar gibi ortalama boyda birini alırsak kanat ve beklerimizin de hava topu etkisizliği düşünüldüğünde aniden hava topu konusunda vasat altı bir takıma dönüşebiliriz.

    ikinci olarak da eğer seri sol iç oynarsa nagatomo - seri - babel soluna defansif anlamda ne kadar güvenilebilir özellikle de şampiyonlar liginde, endişelerim var. nagatomo zaten şampiyonlar liginde sırıtmasa da aksamaya başlamıştı, şimdi önünde defansa katkısı az olduğunu tahmin ettiğim babel'le oynayacak. bir de aralarına havadan etkisiz yerden de güçlü ve sert olmayan seri geldiğinde bu gedik büyüyebilir.

    son olarak da açıkçası taraftarın tepkisi beni korkutuyor. bu taraftar ne zaman birini bu denli övse ya faydalanamıyoruz ya da fos çıkıyor, yani seri'de bir elano havası da yok değilmiş gibi geliyor.

    özetle, umarım tüm bu soru işaretleri olumlu yönde cevap bulur ve orta sahada dinamik ve akıllı bir oyun izleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın