• 1
    hepimiz çok iyi biliyoruzki atatürk fenerbahçe'liydi(!) ama fenerbahçemizin şanlı tarihinde daha bir çok gizlenen olay var neden gizliyoruz çünkü biz şanlı tarihimizle şov yapmayı sevmiyoruz ! ama hepimizin tarihini bilmesi lazım o yüzden bütün gercekleri açıklıyoruz..

    imza

    aziz yıldırım

    futbolu fenerbahçeliler bulmuştur !

    hikayemiz bundan 200 sene sonrasından başlıyor. yıl 2200 fenerbahçemiz avrupada fırtına gibi esiyor ve 45.ci şampiyonlar ligi kupasını müzesine götürüyor. dünyada en çok kupa kazanan fenerbahçe olduğu için artık herşeyden sıkılmıştır. artık farklı şeyler düşünmektedir. ve o sırada yaratıcı(!) fenerbahçe mücidlerinin aklına çok zekice bir fikir geliyor. fenerbahçemiz bir zaman makinesi yapıp geçmişe yolluculuk yapıp, herzamanki gibi bir ilke imza atıcak. ve bütün masraflarını tek kuruşunu bile devletten istemeden, tamamen kendi gelirleri ile bir zaman makinası yapar. ve gönüllü bikaç cesur fenerbahçeli geçmişe yolluculuk yapmak için hazırlanır. bu yolculukta maksat taş devrine kadar gidip futbolu çok önceden bulunmasını sağlamak. ama bir aksilik olur gönüllü fenerbahçeliler 1860lı yıllara kaza sonucu ingilterey'e ışınlanır. ozaman ışınlanma sırasında hafızasını kaybeden fenerbahçeliler kendilerini ingiliz oldugunu sanır. ve orada kendilerine arkadaşlık edinirler ve sonunda ingilizlere futbolu öğretip sheffield f.c. takımını kurarlar. işte hikayemiz böyle herkes futbolu ingilizler buldu sanıyor ama gerçek şudur futbolu türkler yani fenerbahçe'liler bulmuştur.

    zorunlu açıklama: son günlerde tuğrul yenidoğan futbolu fenerbahçelilerin bulmadığına dair yalan yanlış bilgilerle halkı farklı düşüncelere sürüklüyor biz yüz yıllık bir çınar olarak kendisinin artık bu işlerden çekilmesini ve fenerbahçemizi rahat bırakmazını temenni ediyoruz.

    fenerbahçe spor klubu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın