resim
Josef de Souza Dias
Takım:Başakşehir
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.88
Uyruk:Brezilya
  • 219
    kendisi de garry rodrigues'in durumundaymış. menajeri eski takımına önermiş kabul görmeyince ezeli rakibine önermiş. yönetim, hoca hakkında ne düşünüyor bilmiyorum ama josef arabistan'a giderken bile tt arena'nın fotoğrafını paylaşıp attığı gole vurgu yapmıştı. gerçi fenerbahçe de 2 ay önce galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları için istanbul'a gelen garry rodrigues'i aldı bir de işin o boyutu var.

    açıkçası ben kendisini oyun olarak çok beğeniyorum. tarzını beğenmeyebiliriz, o bir tercihtir. ama rakibe fizik üstünlük kuracak, kendisini kabul ettirecek, savaşacak, top kapacak bir orta saha isteyip josef'i beğenmemek fazlasıyla lükstür. o dönem sözlükte komutan ilan edilen fernando'nun çok çok daha önünde bir performansı vardı. zaten fenerbahçe'nin geçen sene küme düşmemeye oynamasının sebebi de bu adamı göndermesidir. kendisi arabistan'a giderken ligin en iyi 6 numarası olduğunu düşünüyordum.

    bir sürü maçını izledim bu adamın, kötü oynadığı, sindirildiği, yada hayalet casper diye eleştirildiği 1 tane bile maç görmedim. fiziksel ve defansif olarak her maç belli bir standartın altına hiç bir şekilde düşmesi. hiç bir oyuncu kendisine fiziksel olarak bir üstünlük sağlayamadı. gelirse çok faydalı olur ama hoca ister mi orası muamma.

    ben hocanın orta sahaya daha genç ve bonservisli bir oyuncu istediğini düşünüyorum. çünkü josef günü kurtarır önümüzdeki yaz yine topçu ararız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın