• 1
    aziz yıldırım beyanı olsa; gülerdik !

    ali koç beyanı olsa; doktora git derdik. espiriler havalarda uçuşurdu.

    bu beyan galatasaray lisesi mezunu olup galatasaray yönetiminin 23 mart 2019 tarihli genel kurulunda alınan skandal idari ibrasızlık kararı aleyhine mahkemeden tedbir kararı alan bir kaç galatasaray yönetim kurulu üyesinin, mahkemeden aldığı tedbiri kaldırmaya çalışan muhalif üyelerimizin vekillerinin mahkeme önünde skandal beyanıdır. temsil ettiği kişiler disipline gönderilmeli savunmaları alınmalıdır.

    tedbirin kaldırılmasını talep eden üyelerimizin !! amaçları yönetim kurulu üyelerinin başarılarını gölgede bırakmak, idari ibrasızlık kararını savunmak ve lisecilerin yönetimi (para ve koltuk yönetimi) ele geçirmesini sağlayacak genel kurul kararını almak (rakipleri mevcut yönetim kurulu üyelerinin seçime katılmayacağı adil ! bir genel kurul peşindeler). hayri abi sana da yazıklar olsun !!

    muhalif üyeler tedbirin kaldırılmasını istedikleri talep ise mahkemece bugün kabul edilmemiş. duruşmayı izleyen gazetecilerin yorumları ise çok ilginç;

    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    yorumlara göre;
    a. gazeteciler muhalif üyelerin avukatlarının savunmalarından etkilenmişler ve hakimin tedbiri kaldıracağını bile düşünmüşler.
    b. muhalifler gerçekten çok iyi hazırlanmışlar. divan yetkilileri de muhalifler lehine yorumda bulunmuşlar. onlara da yazıklar olsun !!
    c. ahmet özdoğan ve cenk akkaya avukatları galatasaray 22 kere şampiyon oldu hasbelkader 2 kere bu yönetimle şampiyonluk oldu şeklinde beyanda bulunmuşlar.
    d. davalı olarak bu dava türünde galatarasaray kulübü olması gerekli. teknik olarak tüzel kişi gs avukatları maalesef tedbirin kaldırılması yönünde gerekli beyanları söylememiş bunun aksine davacı yöneticiler (albayrak ve diğer yöneticilerin) avukatları emsal adnan polat yargıtay kararını açıklamışlar ve yönetimin lehine tedbirin kaldırılmaması kararı çıkmış.

    liseciler ırkçı tüzük hükümlerinin arkasına saklanmakta. faşist ve 1940 model halk girmesin, biz yönetelim, belediye kadrolaşması ile yönetelim (soyalım derdindeler).

    halbuki galatasarayın dnası taraftarla birleştiğinde ortaya çıkmakta. albayrak gibi konuşmayı bilmeyen birinin başarısı; soğuk, düşünemeyen, düşünse de tek yanlı düşünen, insana merhaba derken bile 40 kere düşünen, ırkçı seçkincilerin yanında ortaya çıkmakta. terim'in başarısı bu ırkçı seçkincileri hiç bir kararlarına karıştırmayıp, galatasaraydan çok galatasarayı düşündüğü için ortaya çıkmakta. taraftarın başarısı metin oktay'ı sevip sahada mücadele eden takımın peşinden koşmasına dayalı, taraftar bir kaç elitin değil metin'in, fatih'in peşinden koşmakta. lisecilerin kurmak istediği düzen seçkincilik bile değil parayı lüplelemek. mustafa cengiz başarısız, çok konuşan, hata yapan biri olabilir ama hedef olmasının sebebi hırsızlık, soygun düzenine hayır diyerek 35 yıldır ilk kez kar eden bir tüzel kişilik yaratmış olmasındadır. taraftar bu kulübü en çok gelir elde eden 16. kulüp yapmakta ama liseciler kulübü dünyada başarıda ilk 50 ye taşıyamamakta. mustafa cengiz sahtecilik yapanlara hayır dediği için hukuk yolu ile darbe ile indirilmek istenmekte. biraz daha derine gitsek ali koç çıkacak. ali koç'un tek hedefi fatih terim, lisecilerin tek hedefi yönetimi devirmek ve aynı amaç için uğraşıyorlar.

    devrim için;
    (bkz: galatasaray spor kulübü tüzük değişiklik önerileri/#2530901)
App Store'dan indirin Google Play'den alın