resim
Roque Mesa Quevedo
Takım:Sporting Gijón
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.72
Uyruk:İspanya
  • 26
    6,5 numara denilebilecek bir oyuncu. gattuso gibi diyebilirsiniz kendisi için. ama o kadar agresif ya da sert olmadığı gibi daha topla ilişkisi iyi. yani öyle bir çapa değil. topla çıkabilen, ayağı temiz bir oyuncu. çakılı kalmayan, oyunun yönünü değiştirebilecek toplar atan, bunun yanı sıra rakibi de kovalayan bir oyuncu. en büyük dezavantajı boyu. yerden yeterli gücü var. kolay yıkılmıyor. ama ne kornerlerde bir gol silahı olarak, ne savunmada duran toplarda güvenilebilecek bir savunmacı olarak kullanabiliriz.

    ortalama bir oyuncu. 30 yaşında. 26-27 yaşlarındaki dinamizminde değil. ama 30 yaş bu tarz bir oyuncu için fazla değil. 2-3 sene orta sahada çok iş yapabilir. ama tek başına gelmesi tatmin edici olmaz. banega gibi ince paslar atabilen, takımın temposunu ayarlayabilen, özel işler yapan bir oyuncu değil.

    banega ile gelirse de orta sahadaki ikilimizin birisi 31, diğeri 30 yaşında olacak. hem de kısa boylu ve fizik güç olarak sert takımlara karşı biraz yumuşak kalabilecek bir ikili olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın