• 17
    kulüplerle sadece finansal görüşmeler yapmış olan yayıncı kuruluş. neden zarar ettiklerini oturup keşke biraz yayın ve telif politikaları üstüne de kulüpler ile görüşselerdi. galatasaray olarak kendi takımımızın videolarını, resimlerini kullanamadık anında telif yedik. kulübün sosyal medya hesabında 1 saat önce gördüğümüz fotoğraf, 1 saat sonra telifli gözükürse taraftar bunu affeder mi? bunlar bilinen ve daha önce çok kez dile getirilen konular. 1 kere kulüp hesabına bakıp sonra bakmadığımızı falan zannediyorlar sanırım. ben hala açıp puan durumuna bile tekrar tekrar bakıyorum ayrı bir hazdır benim için :)

    - 30 şut olan, bol gollü olan maçlar maksimum 3 dakikalık özetlerle sunuluyor. geniş özet kavramı ise rahmetli olmuş.

    - kulaklık kullandığım için özellike anadolu kulüplerinin maç özetlerinde sesler sadece sol taraftan, taraftar arada tezahürat yaparsa sağ kulaktan geliyor. bunu kulaklık kullanan birçok arkadaş ile test ettik. tamamen yükledikleri özetlerde ses problemi var.

    - kameraların konumları çok kötü, özellike rize sahasının kameraları.

    - 2 spikerli maç anlatımı, gereksiz istatistikler. ( son 8 yılda gördüğü x'inci kırmızı kart vs.) bu sebeplerden ötürü spikersiz kaçak yayın arayan binlerce kişi var.

    - federasyon, kulüpler birliği ve yayıncı kuruluş patates tarlası sahaların oluşmasını engellemeli. 3 saat yağmur yağdığında üstü yeşil altı çamur sahalarda futbol izlemek istemiyoruz. kulüpler paraları alsın, federasyon ödenek alsın, yayıncı da hiç rahatsızlık duymadan böyle rezillikleri yayınlıyor. bu durumu üçü birden engellemeli.

    - tartışmalı pozisyonların, iptal edilen gollerin pek fazla özetlerde gösterilmemesi. o pozisyon için oyun 3 dakika durmuş, özette ise pozisyonu göremiyoruz.

    - tugay kerimoğlu dışında galatasaray için konuşacak başka bir yorumcu yok.

    finansal başarısızlık üstteki maddeler ile bağdaştırılabilir bir de ülkemizde internet kullanım istatistiklerini inceleyelim.(resmi istatistikler değildir)

    https://dijilopedi.com/...edya-istatistikleri/

    60 milyon internet abonesinin olduğu ülkemizde dekoder satmak artık biraz abes, daha makul fiyatlara daha çok online paket satışı ile gelir kaleminizi arttırabilirsiniz. iptv kullanan kişiler full paket binlerce kanalın olduğu servisleri almalarına rağmen eminim ki en büyük trafik maç günleri oluşuyordur. bein sci fi vs. izlemek için kimse iptv almaz, digiturk'te almaz. 30-35 tl bandında bir fiyatlama ile insanlar harıl harıl kaçak yayın yapan şerefsizleri tercih etmezler.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın