• 257
    görünen o ki brooklyn nets'te kariyerine devam edecek oyuncu. açıkçası iyice çekirdekleşen gsw hikayesinin devam etmesini istiyordum ve ne olacağını merak ediyordum. ancak nets'e gitmesi de hoşuma gitti. zira nets 2, 3 yıldır çok doğru geliyordu ve özellikle geçen yıl çok keyifli basketbol oynayan takımlardan biriydi. kısaların çok hareket ettiği, yüksek tempolu (galiba geçirdiğimiz sezonun başında en yüksek tempo oynayan takımdı.) modern bir oyun oynuyorlardı. durant bu oyuna uyabilirse (uyar tabiki, tek korkum sakatlığı) çok tatlı bir oyun izletebilirler bize.

    tek derdim kyrie ile yan yana gelmeleri. (galiba o iş de tamam.) durant zaten bazı anlarda topu elinde uzunca tutacak. bir de kyrie koymak yanına ne kadar mantıklı. tabi son 2, 3 senede nets'in bize izlettiği basketbol perpektifinde... bir de kyrie iyi toksik bir karakter, nets'i bozarsa baya üzülürüm.

    bu arada bence, durant bu tercihiyle net bir şekilde oyun tercih ettiğini gösteriyor. bana göre oyun pratiği, kendi oyunu en iyi oturtabildiği yerde olmak istiyor. son yıllar bence bize sistemin gücünü gösterdi. gsw gibi yıldızlarla dolu bir kadro da nets gibi bir kadro da bunu gösterdi.

    bu isteğine bu sefer bir franchise ilk yüzüğü taktırma arzusu da eklendi. galiba sağlığı yerinde olursa da buradan sonraki durağı (iyi yönetilmeye başlarsa) washington olacak. (yanlış bilmiyorsam washinkton'lu ve kariyerinde bir dönem orada oynamak istiyor.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın