resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 764
    2+1 yıllık sözleşme olsaydı herkesin tepkisi bir nebze daha zayıf olabilirdi. bu yıl için mutlaka katkısı olacağına inanıyorum. ancak soru işareti yaratan durum; feghouli ve babel kanadıyla sahaya çıkmamız durumunda beklere yeterli desteğin verilmiyor olma ihtimali. özellikle onyekuru, rakibi kovalayan, savunmaya gerektiğinde yardım edebilen bir isimdi. bekteki oyuncularımız nagatomo ve mariano'nun da yaşı ilerlemiş isimler olması dolayısıyla hem yüksek tempolu maçlar için, hem de uzun vadedeki maraton için önlem alınması elzem.

    bir diğer çekincem de kendisinin sosyal medyayı çok aktif kullanan biri olması, kamp ve tesislerden fazlasıyla görüntü paylaşıyor olması. en azından beşiktaş döneminde gördüğüm buydu. fatih terim'in takım içinde bu tür girişimleri sevmeyeceği muhakkak. baştan konuşulmuştur umarım.

    şampiyonlar ligi deplasman maçlarında, hücum hattında son adam olarak kendisini görebiliriz. şampiyonlar ligi'nde katkı sağlayabileceği bir yıl sonrasında kulübümüze gelir sağlayarak transfer olma ihtimalini zayıf görmüyorum. bu nedenle kendi adıma imza parası için şimdilik bekle gör politikası izleyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın