resim
Onur Recep Kıvrak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 892
    1988 doğumlu eski milli top tutucu.

    trabzonsporda yaşanan karmaşıklıktan sonra uzun süredir eline ayağına top değmemiştir. basındaki iddialara göre kendisi ile ilgileniyoruz.

    onur müthiş yetenekti ciddi sakatlığı olmasa yükselişi de devam edecekti. bir çoğumuz belki muslerayı gönderip çökmek lazım bile dedik ama geçen sene takım içi kamplaşmanın çok olduğu trabzonsporda budananlardan ilki oldu. ardından futbolu bırakma kararı aldı. 31 yaşında henüz bir kalecinin en verimli altın çağlarının başlangıcı belki de. trabzonspordan aldığı yıllık 2.2 m€ kulübüne ağır bir ücretti, transfer edersek sözleşmede de çok para ister diye muhtemelen kulüpler piyasadan çekilince futboldan uzaklaştı.

    bu transferde avantajları ve dezavantajları var. şöyleki;

    avantajları,
    1 onur hala 6-7 yıl kalecilik yapabilecek yaşta (31) ve saf yeteneğine kimse itiraz edemez.
    2 oyuncu bonservissiz ve futboldan bir süre uzaklaştığı için (7-8 ay) ücreti oldukça makul olabilir.
    3 sanıyorum galatasaray taraftarının büyük çoğunluğunun kendisiyle bir problemi yok.
    4 kulübe de claudio taffarel gibi müthiş bir kaleci antrenörü bartali gibi kondisyoner ve terim gibi motivasyonun imparatoru var. teklif olursa bunlar avantajları ve onur'un şansları.

    dezavantajlarına gelecek olursak;
    1 yıllarını verdiği kulüpte kazan kaldırdığı için kariyeri çöp edildi.
    2 sakatlıklar yaşadı. bu durum kariyerini ve gelişimini biraz sekteye uğrattı.
    3 mental olarak yaşadığı yorgunluk futbolu bırakma noktasına getirdi. futbola yeniden dönme hırsı soru işareti.

    avantajları ve dezavantajlarına bakınca üç aşağı beş yukarı senaryo belli. onur'un kendi hırsı ve çalışma azmi yüksekse olası bir transferde yeniden doğabilir ve bizim için yıllardır beklediğimiz o harika alternatif gk olabilir. öyle ki ciddi derece de form tutarsa ligde bazı maçlarda (alt sıra takımlarıyla iç ve dış saha maçlarında) kulübe de yabancı sayısını artırabilmek alternatifi bol tutabilmek için muslera kızağa çekilip onur ve ismail ile maçlara gidilebilir. kendisiyle muhakak kulübün bir teması olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın