resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 237
    adem büyük gelsin demiyorum, muğdat ya da semih kaya kalsın da demiyorum aslında ama bir gerçek var;

    *kuralı yanlış biliyorsam mesaj atın arkadaşlar, öğreneyim doğrusunu.
    14 tane yabancı alabilirsin en fazla. avrupa kadrosuna 22 tane oyuncu yazabilirsin en fazla. yani 8 tane türk yazman lazım. selçuk, emre akbaba, ahmet çalık, emre taşdemir' i yazdın ve bitti; çünkü geriye kalan 4'ü altyapıdan yetişmiş olmak zorunda zaten.

    şimdi sen hem süper lig'de oynayabilecek tecrübede ve kalitede olan, hem maliyeti az olan, hem de avrupa kupalarında kadroda olmamayı kabul edebilecek olan en az 2 3 tane türk oyuncu bulmalısın ki hadi sakatlığı, cezayı boş ver ama 3 kulvarda mücadele edebilesin, rotasyon yapabilesin.

    kimi alalım? arkadaşlar erman kılıç ki bu lig için iyi bir rotasyon oyuncusuydu, avrupa kupalarında oynamayacağını öğrenince ayrılmak istedi. emre akbaba ki nasıl bir galatasaraylı olduğu malumunuz, transfer olurken avrupa kupalarında oynamasında bir engel var mı diye sordu, olsaydı belki de gelmeyecekti çocuk. bu kadar basit de değil bence bu işler. hem az para vereyim, hem bonservis vermeyeyim hem de sadece anadolu deplasmanı ve kupada sahaya atayım koşsun dursun. varsa öyle oyuncular alalım tabii de ben bilmiyorum pek fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın