• 269
    iki oyuncusunun trabzonspor'a transferini ahlak dışı olarak tanımlayıp bir ton kelimeyi de israf ederek bir zırva yayınlamışlar.

    etik olmayan kısım nedir ben anlamadım? bu oyuncular o kulüplerin tapulu malı mı? kölesi mi? yasal prosedürü uyguladıktan sonra bana göre etik bir sorun da kalmamaktadır ortada. o zaman öngörseydin bu durumu ve ona göre sözleşme yapsaydın bu çocuklarla.

    edit: trabzonspor da farklı değil tabii ki. biz de sözleşme fesih bedelini ödeyip burak'ı alırken onlar da ağlamıştı. şimdi biz, ozan kabak'ı bizden aldılar diye bildiri yayınlayıp stuttgart'ı mı eleştirelim? oyuncuya kızgınlık, kırgınlık olabilir belki -bende o da olmaz da- ama o oyuncu zaten sözleşmeye serbest kalma bedeli koydururken bunu öngörmüş, sen de koyarken öngörmüşsün o zaman neyin tantanası bu? tabii altınordu'nun olayı daha da farklı. yahu bu oyuncunun ayağı kırılsa antrenmanda mesela ne olacaktı? evlatlarımız deyip profesyonel sözleşme mi yapacaktın? çocuklar mademki profesyonel sözleşmeyi hak edecek kadar iyiler o zaman hak ettikleri parayı verip imzalasaydın sözleşme, onlar da gidemeseydi takımdan. çocuklara profesyonel sözleşme teklif edilmiş, eden de trabzon gibi dev bir camia. bir ihtimal belki teklifi kulübe getirip ''bizde çok emeğiniz var, bize bu para teklif ediliyor ama aynı rakamı siz verirseniz sizde kalırız'' falan diyebilirlerdi. gerçi altınordu bu teklifi de kabul etmezdi bence ya neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın