• 116
    bundan 3-4 sene önce fransa, belçika, hollanda gibi liglerden genç, gelecek vaad eden ve çıkış yapan oyuncuları kadrosuna toplayan takım. ancak bunun neticesinde küme düştüler. eminim küme düştüklerinde çok iyi potansiyelli oyuncular aldık, neden küme düştük, nerede yanlış yaptık sorularını sormuşlardır. mbemba mangulu, lascelles, mbabu, cabella, thauvin, ayoze perez, de jong, mitrovic, vurnon anita gibi genç ve potansiyelli oyuncularla ben fmde başarıdan başarıya koşabiliyordum oysa. ancak benim fmde başarıdan başarıya koştuğum bu kadro gerçek hayatta küme düştü. skybet liginde oraya uygun bir kadro kurup yükseldikten sonra stratejilerini değiştirdiler. şuan kadrolarında fm tarzı genç potansiyelli oyunculardan ziyade ada futbolu konusunda tecrübeli oyuncular ağırlıkta. ve kadrolarında bir daha fm tipi transferler ile dolduracaklarına ihtimal vermiyorum.

    o çıkışta çök, bu buzlanda liginde 16 gol attı çök, şuna 3 milyon euro veremiyorsak yazıklar olsun, şu adamla ilgilenmemiz bile mutlu eder tayfasını gördükçe aklıma kadrosunun 3 de 2 sini fm tipi genç ve potansiyelli transferlerle dolduran newcastle united'ın bizim football manager oyununda çılgın attığımız o kadro ile küme düşmesi geliyor.

    gerçek hayat ve football manager oyunu birbirinden çok farklı. newcastle united'da bu konudaki en büyük örneklerden biri bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın