• 144
    çok doğru oyunla, sahaya çok iyi yayılarak, hepsinden de önemlisi müthiş bir savunma ortaya koyarak fransa'ya top göstermeden kazandığımız mücadele. çanakkale geçilmez'i oynamak bence büyük meziyet. üstelik bunu mbappe ve griezmann gibi ayakları olan son dünya şampiyonuna karşı yaptık.

    kısa kısa oyunculara değinecek olursak:

    kylian mbappe: sanırım başarılı driplingi yok, her pozisyonda topu ezdi, karşısında hasan ali kaldırım gerçeğiyle yüzleşti. kendisine gelmesi uzun zaman alacaktır.

    hasan ali kaldırım: mbappe'ye karşı müthiş bir oyun oynadı. kendisini her geçen gün daha da geliştiren oyuncuların başında geliyor ve sınırlı yeteneğine rağmen geldiği nokta inanılmaz.

    burak yılmaz: girdiği pozisyonları harcamış olsa da çok olgun oynadı, en iyi yaptığı faul almayı bu maçta da umtiti'ye karşı çok iyi yaptı ve o dakikalarda takımın ileri çıkmasını sağladı.

    antoine griezmann: en çok beğendiğim oyuncular listesinde başlarda bulunuyor fakat bu maçta sorumluluk almaktan oldukça uzaktı. ayağına gelen topların da çoğunu kaybetti veya pas hatası yaptı.

    cengiz ünder: takımın süper starı ve öyle de oynadı. kendisini kardeşim gibi seviyorum ve yaptığı işlerle gururlandırmaya devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın