• 6
    u20 takımı ile iyi bir jenerasyon yakalayan ülke ama gelgelelim ki pırıl pırıl çocukları sözlüğe kaydedemiyorum. abdoulaye diaby*, sambou sissoko*, ibrahima koné* gibi oyuncular sözlükte başka bir oyuncu adına kayıtlı. doğal olarak ben de oyuncuların başlıklarını açıp yeni bir oyuncu profili kazandıramıyorum sözlüğe.

    asıl komik olan mevzu şu ki: sambou sissoko, fransa u20 takımında yer alan futbolcu ama bir başka sambou sissoko mali u20 takımında yer alıyor. bu iki takımda 31 mayıs 2019 tarihinde karşılıyor.* daha sonra sözlüğe şöyle bir entry girilmiş:

    --- alıntı ---

    mali - fransa u20 maçında iyi bir oyun sergiledi. en önemli özelliği atletizmi hem çevik hem hızlı, toplu oyunda kendini geliştirir ise iyi bir sağ bek olur. fakat ben olsam ön liberoda bir denerdim ciğersizgillerden hem ismi de ortasahaya daha uygun

    (bkz: sambou sissoko/@barhal)

    --- alıntı ---

    puhahhahahaaha evet sözlük, işi gücü bıraktım hangi sambou sissoko'dan bahsedildi o yazıda onu düşünüyorum.*

    sonuç olarak bu işe çözüm getirilmesi konusundaki beyanımdan sonra mali takımının çoğunu fransız liginde izleyeceğiz gibi görünüyor. dahası birçok oyuncusu da iskandinav ülkelerinde forma giymekte. kuzey avrupa'nın yeni çıkan siyahi futbolcu trendine renk katıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın