• 65
    maçın özetini anca izleyebildim. o penaltı ligimizde verilseydi ortalık yangın yeriydi şimdi. adamın kolunu açık tutması kasti oynama var gibi gösteriyor pozisyonu. ama değil gibi. bir de vücuttan sekip kola çarparsa penaltı olmaz olayı var. göğsünden sekip kola çarpıyor gibi. ama o kol o kadar açık olursa çarpma değil de oynama gibi görünür işte. sonrasında da hakem yorumu devreye girer.

    dediğim gibi ligimizde bir maçta olsaydı bu pozisyon hele bir de bizim lehimize olsaydı yanıyordu ortalık şimdi. ama 2018 - 2019 sezonunun başlarındaydı sanırım(2017-2018 de olabilir) beşiktaş'ın bir maçında bir pozisyonda pepe kalesinin çizgisinde ellerini kollarını açarak topa müdahale etmişti. top kafasına çarpıp oradan koluna çarpmış ve topun kaleye gitmesini engellemişti. hakem devam ettirdi maçı. kimse de konuşmadı o pozisyonu ortalığı ateşe vererek. erman toroğlu penaltı demişti bir tek. geri kalan herkes 3 maymundu.

    bu maçta da yorum yapılabilir pozisyona ama pepe'den örnek verdiğim pozisyonla alakası da yok. pepe gole engel oluyordu, yani avantaj sağlıyordu. ama bu maçta o kol öyle bir avantaj sağlamıyor bence. göğsünden sekip kola geliyor. top kaleye değil ceza alanı yayına ya da ötesine gidiyordu havadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın