• 1765
    işini doğru dürüst yapamayan, işine ve seyircisine saygısı olmayan, televizyonculuğun t'sinden anlamayan kişilerin yönettiği kanal, kanalımız.

    1) sen ilk defa yüzbinleri, hatta milyonları kendi ekranına kitlemişsin, onlara bir şölen yarat, değil mi? hayır, değil.
    tribünde oturan taraftar ile televizyonda seyreden taraftar arasında bir fark olsun, değil mi?

    2) koymuşlar iki tane saçı boyalı abla, devamlı şöyle inandık, böyle vazgeçmedik, saatlerce hamasiyet kasıyorlar, cimbomluya boş boş cimbomlu propagandası yapıyorlar. çok mu zor, bizlerin sevdiği isimleri televizyon ekranına toplamak, banu y, ahmet çakır, uğur k, bülent t, vb vb topla herkes anısını görüşünü anlatsın, seyreden için de zaman su gibi aksın. yok, olmaz, 19-21 arası tribünde sağa sola bakan taraftar izledik, ve playback yapan beşinci sınıf şarkıcı.

    3) çok mu zor, hagiyi, sneijderi, drogbayı yayına çıkarmak? prekaziyi, simoviçi, mondragonu? kewell ı? bugün bizim bayramımız değil mi, neden böyle şeyleri düşünemiyorsun? sen kameraman gönderemiyorsan, online bağlan, skype neyin yap? televizyon ekranını öperdim yeminle. teknolojik olarak zor değil, ama kafa patlatmak lazım azıcık, o da zor bazıları için. onun yerine dj suat ateşdağlı dinledik. o da tam tribünler genç şampiyonları tribüne çağırdı, son volüm "my love has got no money, hes got strong beliefs" diyerek o güzel anı katletti.

    4) ses kaybolamalarını, görüntü titremelerini saymıyorum bile.

    5) herkesin beklediği anda, futbolcular çıkarken, hem de gs kaptanında reklam girmesi zihniyetin tam resmi. oraya eşşeği bağlasan, aman abi şimdi girmeyelim der. düğün videocusu çağırsan daha güzel bir kurgu yapar.

    bunu yapan şunu da yaptı
    (bkz: gsstore)
App Store'dan indirin Google Play'den alın