• 272
    artık hiç de samimi gelmeyen yazar. çok saygı duyar, severek okurdum. iletişim kurabilmek için pm lerimi zorla okutturmuşluğum da vardır. ama geçen gün sözlük moderatörlerine salladığı, herkesin içinin sızladığı bir konu ile ilgili yersiz (bkz: #258859) entrysinden sonra, hasan şaş konusundaki popülist tutumu samimiyetsiz olduğunu belli etmiştir şahsıma göre. oysa kimse hasan şaş konusunda kendisinin savunmaya geçmesine neden olacak kadar üslubunu bozmadı. ne bu şiddet bu celal? ha ne yaptı bazı yazarlar söylüyorum hemen; senin, benim efsane futbolcuma yaptığını.

    sen ne mi yaptın?

    (bkz: #71628)
    (bkz: #251840) ''mantık hatası herif…'' kısmına dikkat !

    sen de eleştirdiğin insanların yaptığının aynısını yaptın zamanında.

    haa şunu #252064 yazdım deme sakın bana. güzel abim sen onu dalga geçtiğin entryden sonra, belgarath kardeşimizin şu #252030 güzel yazısından sonra yazdın. biraz zorlama oldu yani. bir de yine hayrettin demirbaş ile dalga geçen entrylere tepki içeren entrylerden sonra, ''hakkını verelim o zaman'' türünden wiki’den kopyaladığın entry vardı, silmişsin sanırım.

    şimdi benim bakınız olarak verdiğim entrylerini editleme zorunluluğu hissetme. ben okumam artık. niye söyledim bunu? belki onları okutup da gözlerinde hayrettin demirbaş'ı küçülttüğün adamlar vardır, şimdi bu sözlükte olmayan… onların aklında artık böyle kaldı hayro. çaktın mevzuyu ?

    ha ben bu yazdığımı kendisine pm olarak iletmek isterdim. şimdi niye kendisine pm atmadım? ilk önce okumayacağını düşündüm. belki biraz zorlasam okurdun yine ama samimiyetine artık inanmadığım için gerek duymadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın