• 24
    bir kısım arkadaşın muhtemelen puan farkının verdiği demoralize durum sebebiyle ki bunu anlıyorum, öyle zamanlarda hepimiz çatacak şey arıyoruz, diğer ve sayısının az olduğunu umduğum arkadaşların ise sebebini bilmediğim rahatsızlıklarından ötürü rahatsız oldukları şeydi bu.

    ben bu tarz entry girmeye ne zaman başladığımı bile bilmiyorum ve hatırlamıyorum ama kendi adıma bir totem olmuştu bu.

    zaten yalnızca kaç gün kaldığını yazmıyordum bildiğiniz gibi. maça dair beklentimi, kendimce teknik-taktik değerlendirmesini, önemini, cezalı-sakat oyuncuların durumlarını vb şeylerle birlikte yazıyordum.

    burada yeni olanlar veya çok uzun süredir takip etmeyenler buranın enerjisini ve sinerjisini geçirdiğimiz şu son 2 sezonda(17-18 , 18-19) biraz hissetmiştir.

    galatasaray sözlük totem ekibi ve galatasaray sözlük sinerjisi diye bir gerçek var.

    şimdi ben alakasız bir günde şu aşağıdaki entryi girme ihtiyacı hissetmişim, sonra bu maça kaç gün kalmış diye saymış bakmışım, maçtan haftalar önce ve şans eseri entrydeki kadar gün kala yazasım gelmiş. inanın daha önce hangi güne denk geliyor diye hesaplamamıştım. bu maçı yazasım geldi ve açtım takvime baktım, acaba kaç gün var diye?

    95 de olabilirdi, 100 de, 85 de. haydi küçük sayılarda yazacak şey çok da bu sayılara dair görsel ve forma numarası bulmak çok zor.

    ama bazı şeyler işarettir. ben işaretlere inanırım...

    (bkz: 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı/#2626306)

    benim için süper lig 2018-2019 sezonunun galatasaray sözlükteki en önemli totemi bu tarz girişlerle başladığım entrylerdi.

    çok şükür totem tuttu.

    cidden rahatsız olan kardeşlerim de uzun süre rahat edebilirler.

    çünkü bir sonraki resmi maça kaç gün var skimde bile değil :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın