resim
Roberto Carlos da Silva Rocha
Görev:Pazarlama/Yönetim
Takım:Real Madrid
Yaş:51
Uyruk:Brezilya
  • 186
    fenerbahçe'de oynamış olmasına rağmen neden bu kadar bok atıldığını bir türlü anlayamadığım efsane.

    adamın hem gelişi, hem gidişi türk futbolu ve ülkemiz açısından gayet başarılı bir reklamdır. ama yok illa bok atmadan duramayacağız ya... yok hagi nasıl koyduydu zamanında, yok geldiğinden beri ne yaptı ki sanki? yok efendime söyleyeyim keita'nın kırmızı kart görmesine sebep oldu... bir şeylere kızacaksan keita'nın agresifliğine kız mesela, takımı yalnız bırakışına sinirlen o olayda. adam gayet iyi şekilde faulünü yaptı, rakibini oyundan attırdı. futbolun içinde olan bir şey değil mi bu hep? ne bu öfke?

    o beğenmediğimiz lugano'nun gol atmasına sebep olmadı mı carlos? artis artis baraj kurdurmayan de sanctis'in üzerine vurduğu son sürat top kaleciden sekip gol olmadı mı? şimdi bir çırpıda hatırlayıverdiğim iki maçta roberto carlos'un hiç payı yok mu? galatasarayıma karşı 2 maçta takımı adına faydası dokunmuşsa bir şekilde; bu adam faydasız diyemem ben. beni bir şekilde zarara uğratmıştır demek ki.

    aynı mantıktan hareketle yarın bir gün messi gelse bu ülkeye ona da bok atarız biz. bi kulp buluruz mutlaka. ronaldinho'yu getirsen "ya bu ibiş biz brezilyayla oynarken köşe gönderinde topu oyalamıştı, adam değil zaten" deriz. adam gelmiş geçmiş en iyi sol beklerden birisidir gözümde. ve ne şekilde olursa olsun türkiye süper liginde de top koşturdu. sen ne dersen de boş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın