resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 2072
    bu sezon yalnızca bizim maçlarımızdaki durumu, rakiplerimizin maçlarında da görev aldı ama yazmadım aslında onların lehinde çok hatası var ve bizi dolaylı yoldan etkiliyor ama ben sadece bizim maçları yazdım,

    5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçı : garry rodrigues'i son adam olarak indiren dany'e sarı kart verdi. sezon başında süper kupayı kaybettirdi. bu maç var'ın ilk uygulandığı maçtı, var'a gidip izleyip 3 metre gerideki oyuncu yetişir yorumunu yaptı.

    6 ekim 2018 antalyaspor galatasaray maçı: lehimize olmayan penaltıyı verip sonra iptal etti. doğruydu ama şu pozisyonda net penaltımızı vermedi.

    https://gss.gs/ZRl.jpg

    bu maçı 90'da donk'un ekstra golüyle kazandık ve çakır'ın yönetiminde kazandığımız bir maç istatistiği olarak görülüyor.

    2 aralık 2018 beşiktaş galatasaray maçı : anlatmaya gerek yok 3 tane penaltımızı vermediği maçta, verdiği tek penaltıyı da henry'nin eline teması sebebiyle iptal etti. oysa ki eline temastan önce necip çelmeyi takmış, henry'nin dengesi bozulmuştu.

    verilemeyen 2. sarı kartlar da cabası.

    bu maçtan önce cüneyt çakır yıldırım demirören görüşmesi ise hala akıllarda.

    23 aralık 2018 galatasaray sivasspor maçı: var hakemiydi. sıkıntılı bir durum olmadı.

    26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı : var hakemiydi. göztepe lehine verilen penaltıda maicon'a yapılan faulü görmeyip sadece eline çarpan top üzerinden hakem bülent yıldırım'ı çağırıp penaltı verdirdi.

    aynı maçta linnes'in ceza sahası içinde bileğine basılmasına ve düşürülmesine var'da incelemesine rağmen bir işlem yaptırmadı.

    3 mart 2019 bb erzurumspor galatasaray maçı : erzurum'da resmen bizi ince ince doğradı. penaltı tartışması olan pozisyonlar da vardı ama maçtaki yönetimi belli ediyordu, penaltılardan ziyade.

    29 nisan 2019 konyaspor galatasaray maçı : bu maçın var hakemiydi. ben diagne'nin ofsayt diye kesilen pozisyonunun ofsayt olduğuna inanmıyorum. 3 dk.da çizgi çekiyorlar. şamp. ligi'nde 30 sn sonra var iptal ediyor. bunlar 3-5 dk çizgi ayarı veriyorlar, kare kare pozisyonla uğraşıp ayarı veriyorlar.

    cüneyt çakır şaibeli bir hakemdir ve 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçında ne talimat geldiyse ona göre düdük çalacaktır.

    kendisi bu ülkede hakemlik müessesesinin şebekesidir. kendisi ve tayfası(!) ligi istenilen şekilde dizayn ederler.

    şampiyonlar ligi'nde, avrupa ve dünya şampiyonalarında efsanedir. müthiş bir yetenek ve müthiş bir zeka ama iş türkiye'ye gelince bambaşka(!) işler.

    dilerim kendisine iş düşmeyecek kadar iyi oynarız ve her şey net olur. fırat'ın, ali'nin yaptığını yapmaya kalkarsa pazar gecesi kariyeri bile sıkıntıya girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın