• 314
    rezalet bir oyun oynadığımız, haklı penaltılara rağmen yine rakiplerin türlü ağlamalarına maruz kaldığımız ve sonucunda türkiye kupası şampiyonluğunu elde ettiğimiz zevksiz ve keyifsiz maç.

    peşinen söyleyeyim, "türkiye kupası'nı almışız, şampiyon olmuşuz, sen hala neyin derdindesin?" diye düşünenler okumayabilir çünkü ben biraz oynadığımız oyun ve kalitemiz hakkında serzenişte bulunacağım. kupayı almış olmamıza rağmen söylemek istediklerim var çünkü düzeltemediğimiz oyunumuzdan - bir taraftar olarak - ziyadesiyle rahatsızım.

    tam kadro çıkmışsın, rakibin her ne kadar kötü sonla biten sezonu kupa ile telafi etme motivasyonu olsa da ligden düşmüş ve kadro kalitesi düşük bir takım. buna rağmen 65-70 dakika onyekuru'nun ofsayttan attığı gol ve 1-2 pozisyon dışında pozisyonun yok. akhisar zaten geride 5-6 adam bırakıp hücuma çıkıyor ve takdir etmek lazım onu da çok iyi yaptılar. her kontralarında ayrı tehlike yarattılar ve golü bulacakları çok barizken golü de attılar.

    bakın değinmek istediğim nokta şu: akhisar bu maça hazırlanmış ve düşündükleri planı sahaya gayet 10 numara yansıttılar. benim rahatsızlık duyduğum nokta bizim rakibin bu planına karşı ne düşündüğümüz, ne çalıştığımız ve bunu sahaya nasıl yansıttığımız.

    çünkü defalarca tecrübe ettiğimiz üzere kapanan takıma karşı sen 1-2 metre yanındaki adama pas vererek değil 90 dakika, 450 dakika bile oynasan gol atamazsın, rakibi açamazsın. biz linnes'in ve feghouli'nin kişisel çabaları ile baskıyı aşıp 3. bölgeye geçebildiğimiz pozisyonlar dışında neredeyse bütün maçı müthiş anlamsız paslaşmalar yaparak geçirdik. 29 nisan 2019 konyaspor galatasaray maçından gram farksızdı bu yanıyla.

    bunda oyuncularının aklının 3 gün sonra oynayacağımız lig şampiyonluğu maçında olduğu ihtimalini göz ardı ediyorum çünkü olmamalı. sen o anda türkiye kupası finali için sahadaysan nasıl 3 gün sonra oynayacağın maçı düşünebilirsin? profesyonel futbolcu olmadım ama bu bana baya abes geliyor. fakat fatih hoca'dan en azından yunus'u bu maçta oynatmasını isterdim. belhanda'dan da, selçuk'tan da daha istekli ve faydalı oynayacağına %100 eminim. çünkü kendisini gösterme ve kanıtlama ihtiyacı duyuyor ve bunun için de her şeyi yapacak bir adama sahip olmuş olurduk.

    sonuç olarak kazandık, şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun.
    fatih hocam'ı ve linnes ve feghouli başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.
    lakin bu kadar etkisiz ve şuursuz bir galatasaray'ı umarım önümüzdeki sezon da izlemek zorunda kalmayız diye umut ediyorum.

    (bkz: kupalara layıksın sen şanlı galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın